onsdag 31. august 2011

En ny hverdag har kommet.

Nå er det meget lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen min. Men mye har skjedd siden jeg var innom her sist. Men nå skal jeg prøve å være flink til å skrive her og dele ting med dere andre.


På lørdag sa jeg ja til min kjære i Stokke kirke. At jeg var nervøs skal jeg innrømme, for det siste året har det skjedd mye og det har skjedd fort. :) Men på den positive måten. Jeg traff ektemannen min i midten av juli 2010. Vi traff hverandre på en mc fest ved Kongsvinger. Ikke ante jeg den dagen at den mannen som jeg satt å pratet sammen med på ei bru, skulle ett år senere være min ektemann. :) I løpet av det året som har gått, har han flyttet i fra Lørenskog og ned til meg i Stokke, Senere flyttet vi til Tønsberg til et hus. Sønnen hans kom også litt senere flyttene ned til oss, og han begynte på skolen her.Han fikk seg ny jobb her nede, etter å ha pendlet til og fra Oslo en god stund, og i den nye jobben trives han veldig godt, det merkers på humøret. :)
Fridde til meg gjorde han stadig vekk, men jg bare lo. Trodde vel mest at han bare fleipet, helt til den dagen han gikk inn til en gullsmed og bestilte ringer. Da skjønte jeg at han mente alvor. Så Oktober i fjor gikk han ned på kne foran meg og fridde, og det fine svaret han fikk i fra meg var "at det kan jeg sikkert" . men jeg sa den gangen at ringen skulle sitte på fingeren minst i 2 år, før jeg giftet meg med han. Men han maste og maste om August 2011. Det han fikk til svar at han kunne jo legge ut på facebook og høre hva andre mente om at vi skulle gifte oss i 2011 eller ikke, og det endet med at han fikk viljen sin.. Så bryllupsdatoen ble satt til 27 August 2011. Alt vi planla til bryllupet ble ikke sånn til slutt. Men det er jeg glad for. For det endet med et personlig hagebryllup hjemme hos oss selv, med våre beste venner og familie. Og jeg angrer ikke ett minutt på det. For dette er et bryllup jeg alltid vil ha så gode minner igjen etter.

Så etter å giftet meg med mannen jeg elsker og ønsker å leve resten av mitt liv med, så kom det en stor bryllupsgave. En magefølelse i meg, sa at jeg burde ta en graviditetstest. Jeg har visst lenge at Mannen min har ønsket seg et kjærlighetsbarn med meg, men jeg har hele tiden vært usikker på hva jeg ønsker. Men etter vi kjøpte testen gikk jeg rett på do.. Jo da, den viste meg noe jeg egentlig følte var sant. Den var positiv. Han ble utrolig glad over resultatet. Jeg visste jo at jeg skulle hatt den røde uken for noen uker siden, men med alt som skulle gjøres til bryllupet, ble det liksom lagt litt langt bak i hodet. Så i går tok jeg en test til, Clearblue sin digitale test. Den viste også at denne jenta var gravid og at jeg var 3+ uker på vei, og etter å ha lest på pakningen osv, har jeg kommet frem til at jeg er ca 7 uker på vei. Så nå kommer en spennende tid fremover, jeg har vært ganske uggen i det siste, men nå vet jeg i det minste hva det er som er grunnen til det. :)


Jeg skal prøve å være flink til å skrive ned mere hva jeg føler og tenker. Også komme ting jeg driver med, for selvom jeg er nygift og gravid, så har jeg alltid tid til håndarbeid. :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar