lørdag 3. oktober 2009


En krans av skjell!

Satt å kjedet meg en kveld, og fant ut at jeg kunne grave litt i alle de hobbytingene jeg har. Og da fant jeg alle de skjellene jeg har plukket tidligere. Hadde nesten glemt at jeg hadde dem.
Også husket jeg at jeg hadde flere isoporringer liggende.. Så hvorfor ikke da finne frem min kjære limpistol og skyte litt lim på skjellene, så sette dem fast i ringen.
Jeg hadde jo skjell i alle størrelser, så det skulle ikke være noe problem å få dekket den ringen.
Noen sånne små drivved fant jeg også. Kom på mens jeg satt å limte skjellene på, at det var jo ikke bare skjell jeg hadde plukket den gangen, men også sånne små drivved biter, Så løp inn på rommet der alt ligger, å lette meg frem i esker og skuffer, jo da, der var dem. Jeg husket ikke så galt. Men så oppdager jeg noe som jeg også kan bruke. Noe som kan ligne på garn.. Ja da var det jo bare å klippe den til da, sånn at jeg fikk limt på den også. Så vips! Så var kransen klar.
Det tar jo litt tid å lime på en del skjell, men det er også morsomt å se at det blir noe ut av det.
Så i går tok venninnen min og jeg oss en liten tur på stranden, og plukket litt flere skjell, så i dag har det blitt to ferdige kranser. Og ideene sitter løst i hodet her om dagen. For jeg la kransen på ett sølvplett fat som jeg har ett min mormor, og satte ett kubbelys i midten. Og det ble faktisk ikke så dumt. For hvorfor skal alle kranser henge? kan jo også lage dem som pynt rundt kubbelys,blomster osv. Det er bare fantasien som stopper en.
Så i dag blir det nok flere ideer som kommer til å ramle inn i hodet, for med det møkkaværet som er ute, så er det fint innevær til å drive med litt hobby.. Så får vi se hva det neste blir.. :)

1 kommentar:

  1. Hellu, Berta!
    Velkomen hit, så kult at du har fått deg blogg! Legger deg til jeg!
    Klem fra meg

    SvarSlett