tirsdag 3. november 2009

Litt mere hjemme hos meg. :)


Her kommer litt mere hjemme hos meg. Nå har jeg fått møblene hvite sånn som jeg ville. De fleste møblene er malt hvite, men noe er kjøpt hvitt.
Her på bildet til venstre ser dere spisestuen. den var en gang helt vanlig furuspisebord som jeg fikk av ei venninne, som jeg pusset opp, skiftet den ene platen i sete som var knekt og trekte om setene i svart skinn, sånn at det sto i stil til sofaen.
De to lysestakene på bordet er i fra Perfect Home, Det er også den brune kassen som er til vinkartong. Lyslykten i midten fant jeg faktisk på Plantasjen til den høye sum av 50 kr.hehe
Lampen på veggen, fant jeg en gang på loppemarked, betalte 20 kr for den. men har ikke bestemt meg enda for om den skal henge der eller ikke. Kan forandre på ting mange ganger før jeg evt blir fornøyd. Men det er vel typisk oss kvinner det vel. Vi har det med å forandre på ting flere ganger, før vi føler at vi er fornøyde. Så man får se om den lamen blir hengende der eller ikke...

Denne seksjonen kjøpte jeg i 1996.. Ja, det begynner jammen meg å bli en stund siden ja.. huff, som tiden flyr. For da var guttungen min bare ett år gammel. Men den gangen var det jo inn med furu møbler. Så denne har også bare vært i ren furu en gang i tiden, før jeg for noen år siden valgte å beise den i mørk eik, for da var det jo inn med mørke møbler. Men nå er den jammen meg blitt hvit den også, eller antikk hvit..
de sølvfatene inne i seksjonen er fatisk i fra min mormor. For det har jo kommet tilbake igjen, det gamle tingene som man en gang fikk i fra sine besteforeldre. Artig. Det er jo også minner da som man har ett besteforeldrene sin. Ellers så står det her også produkter i fra Perfect Home. Kommer vel ikke unna det. Jeg har en lysende pidestall, jeg en gang i tiden fikk i fra moren min, men det er mange, mange år siden nå. Ja, jeg har ett lite akvarium også, ikke stort, men koselig å se på de små fiskene som svømmer der inne.

Dette er min lille stue..hehe. Pcn står klar i hjørnet. Den blir brukt hver dag.. :) Som sagt her også er det litt hvitt. salongbordet og lampebordene. Lampene på hvert bord, fant jeg på loppemarket på Gjennestad Gartneri. Betalte hele 100 kr pr stk. og jammen meg lyste ikke pærene som var i dem også.. Men på hver lampe har jeg en dimmer, sånn at jeg kan dempe lyset litt, for jeg liker ikke mye lys, men bare litt, sånn at det blir litt koselig. Uff da, nå ser jeg at Bacardi razz flaska mi også er med på bildet gitt. fysj av meg. men beklager folkens, den er tom.. hehe. Og min kjære playboy kaffekopp har visst også sneket seg inn på bildet sammen med donald.. Hehe, ja ja, jeg leser fortsatt Donald. :)


Sånn ser det ut i sin helhet i den ene enden av stuen. Hyllen på høyre side, er faktisk i fra Jysk, men skal du kjøpe den, anbefaler jeg å ikke følge bruksanvisningen, for da kan det gå en smule varmt for en.. hehe, snakker av erfaring, det var nr før hele bokhylla gikk ut av døra igjen, helt til jeg valgte å gjøre det på min måte, og da var den oppe før en visste ordet av det. Foran hylla har jeg hengt opp en spotlight, for å lyse litt nedover hyllen, For i de hyllene der har jeg noen kurver og esker, meste er hobbyting som jeg har sotert, som jul, påske, stoff, garn osv.
Greit å ha orden på det også. ja, jeg har noen vinflasket opp i hylla. Moren min hadde ett lite vinstativ som gikk rett inn i hylla, så det passet jo veldig bra, for jeg hadde ett par vinflasker stående her.. :)


Dette er det siste som har kommet inn i huset her...hehe jeg hadde ett brunt tv bord tidligere, som jeg også ville ha i hvitt, men moren min ville heller kjøpe ett nytt ett til meg, siden hun hadde lyst på mitt. Så da ble det å sjekke ut stedene i Tønsberg da, for å se hva de hadde, og må si det finnes mye rart der ute. Det tok litt tid å finne det jeg hadde lyst på. For jeg visste hvordan det skulle se ut. også måtte det være god plass inni den. For jeg har noen CSI sesonger som skulle ha plass, pluss, playstation, og wii og ett par andre esker med små ting osv. Og med tanke på at tvn er en 50" så er den 130 bred. Så måtte også ha ett tv bord, som ikke var for kort til tvn, men heller ikke for lang til der jeg skulle ha den. Men etter å ha lett litt, så fant jeg det. Og det ble den. den står da i stil til de bordene jeg har som også har kryss på seg på endene, og denne hadde god plass og det var go plass til tvn opp på. Så da var det å dure til Fagmøbler og få kjøpt denne. Og selvfølgelig kommer jo alt flatpakket, men det er var ikke få deler til den og den veide litt. Litt over 60 kg, så måtte ha hjelp, var ikke bare å slenge på ryggen og gå...hehe

nedover følger bare noen ekstra bilder i fra stua her hjemme.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar